Kako do nezaboravnih iskustva na putovanjima po Hrvatskoj i svijetu

Autor članka:
Podijeli:

Požurite na priceless.com – jedinstveni digitalni hub koji vam omogućuje doživjeti nezaboravna iskustva zemalja diljem svijeta!

Dio platforme su i naše male turističke agencije, veliki hotelski lanci, lokalni OPG-ovi i brojni drugi entuzijasti koji kreiraju nezaboravna iskustva kroz koja se rijetko tko neće zaljubiti u svaki kutak Lijepe Naše.

Putovanja nas ispunjavaju

Putovanja su ono što nas ispunjava, bilo da se radilo se o upoznavanju ljepota naše zemlje ili o zbližavanju s kulturom, tradicijom i posebnostima zemalja svijeta. Nije novost da obožavatelji putovanja sve manje žele ulagati isključivo u ekskluzivne destinacije i smještaje, a sve više u putovanja koja uključuju razne oblike doživljaja koje će neupitno pamtiti čitav život.

Sve su to potvrdili i rezultati istraživanja Mastercard Priceless Experience Examiner i dokazali kako smo spremni uložiti vrijeme i energiju u iskustva koja ostavljaju dugotrajan osjećaj ispunjenja i zadovoljstva. Ispitanici preferiraju doživljaje koje dijele s obitelji i prijateljima (81%) te žele posjetiti nova mjesta kako bi mogli vidjeti i raditi nešto potpuno drugačije  (71%). Također, otvoreni su prema utjecajima novih kultura (66%) i žele učiti nešto novo (77%). Dijeljenje trenutaka s ljudima do kojih im je stalno ispitanici su prepoznali kao najvažniju karakteristiku koja čini iskustva „neprocjenjivim“.

surfanje
Liburnia Hotels & Camp; Villas – Naučite surfati uz Enrica Marottija

Upravo je iz tog razloga globalna Mastercardova platforma priceless.com, u sklopu koje i Hrvatska svijetu prezentira svoje posebnosti, zaista posebno mjesto gdje putoholičari mogu dobiti više od samoga posjeta atraktivnoj destinaciji.

Iskustva u Hrvatskoj kakva ćete pamtiti čitav život

Kako bi Hrvatsku predstavili kao mnogo više od zemlje koju krasi 1.777 kilometara duga jadranska obala gdje se beskompromisno uživa u suncu i moru, što neupitno i jest, Mastercard se udružio s partnerima diljem Hrvatske – malim turističkim agencijama, velikim hotelskim lancima, lokalnim OPG-ovima i brojnim drugim entuzijastima s kojima dijeli isti cilj – kreirati nezaboravna iskustva kroz koja se rijetko tko neće zaljubiti u svaki kutak Lijepe Naše. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, dostupnima na priceless.com/hrvatska i kreiranima posebno za korisnike Mastercard® kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, zaljubljenicima u netaknutu prirodu, avanturistima ili jednostavno onima koji svoje slobodno vrijeme žele provesti na nešto drugačiji način.

Virtualna iskustva na priceless.com

Kako je nepredvidiva 2020. svoju izazovnost prenijela i u ovu godinu te otežala donošenje odluka vezanih uz putovanja na kakva smo do sada navikli, platforma priceless.com postala je jedinstveni digitalni hub koji, uz niz putovanja za koja morate spakirati kofere, nudi i neprocjenjiva virtualna iskustva uz koja možete otputovati u različite kutke svijeta iz udobnosti vlastitoga doma. Na taj način, svakodnevnom suradnjom sa zemljama diljem svijeta, ono najbolje i od naše zemlje putuje i van njenih granica.

iskustvo pečenja kruha
Bread Club – Ispecite kruh po recepturi najbolje craft pekarnice u Zagrebu

Tako korisnici diljem svijeta mogu saznati izvorne recepte za pripremu tradicionalnih zagorskih štrukli, međimurske zlevanke ili pak sourdough kruha po receptu jedne od naših najpopularnijih craft pekarnica, urediti svoj dom uz pomoć poznatih hrvatskih dizajnerica namještaja i interijera, otkriti sve tajne DJ pulta uz renomiranu hrvatsku producenticu elektronske glazbe, poslušati niz modnih savjeta naše poznate dizajnerice ili pak uživati u raznim radionicama čiji će vas protagonisti inspirirati da steknete nova znanja ili započnete s nekim novim hobijima.

iskustvo pripreme maslinova ulja
Olympia Sky – Otkrijte tajne pripreme maslinova ulja i uživajte u tradicionalnim proizvodima lokalnih proizvođača

Sva iskustva na priceless.com dostupna su ekskluzivno za korisnike Mastercard kartica, a kako biste im pristupili potrebno je samo registrirati se svojom karticom na priceless.com i otključati sadržaje koji će neupitno oplemeniti vaše živote – neovisno o tome jeste li spremni spakirati kofere i uputiti se na putovanje kakvo ćete pamtiti ili ste pak među onima koji ćete pričekati neko drugo vrijeme za takav pothvat te iskoristiti sve ono što nam nude najnovije tehnologije.

Posjetite priceless.com i započnite nešto neprocjenjivo™.

 

Travel Advisorlifestyle

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave