Termalnu izvorsku vodu Avene treba imati u avionu

Autor članka:
Podijeli:

AVÈNE TERMALNA IZVORSKA VODA

Izvor olakšanja kod svih oblika pojačane osjetljivosti i nadraženosti kože, te kao dodatak dermatološkim tretmanima.

Priča o Avéne termalnoj izvorskoj vodi počela je još davne 1736., kad je u blizini malog sela Avéne na jugu Francuske otkriven izvor termalne vode koja je blagotvorno djelovala na kožu. Legenda kaže da je konj koji je obolio od kožnog ekcema ozdravio nakon kupanja u novootkrivenom izvoru. Nekoliko godina kasnije, točnije 1743. godine, prvi bolesnici započeli su svoje liječenje u dolini rijeke Orb u Sainte-Odile lječilištu.

Od svojih prvih dana lječilište je posvećeno isključivo dermatologiji, pa ga je već 1874. službeno priznala francuska vlada. Dermokozmetički brend Eau Thermale Avéne kakav danas poznajemo i volimo rodio se 1990. godine, a kada već radimo povijesni pregled vrijedi spomenuti da je 2013. godine nakon dugogodišnjeg istraživanja otkrivena jedinstvena mikroflora nazvana Aquaphilus dolomiae koja stvara farmakološki aktivne tvari koje dijelom objašnjavaju umirujuća svojstva Avène termalne izvorske vode i dokazano djeluju na čimbenike koji uzrokuju upalu i svrbež.

 vodu Avene treba imati

Dermatološki brend Eau Thermale Avène, nježan po prirodi nezamisliv je bez Avène termalne izvorske vode. Ona je proizvod koji se koristi samostalno ali je i dio svih proizvoda unutar brenda. Djelujući umirujuće, antiritacijski i omekšavajuće izvor je olakšanja za sve tipove osjetljive kože. Ovaj jedinstveni proizvod koji se u svijetu proda svake dvije sekunde putuje do izvora gotovo 50 godina kroz brda Cévennes koja nadvisuju mjesto Avène u Francuskoj.

Na svom dugom putovanju postupno se obogaćuje elementima u tragovima i silikatima koji je čine toliko nježnom za kožu. Avéne termalna izvorska voda od izvora stiže bistra i nepromijenjenog sastava te putem sustava cijevi direktno spojenih s izvorom dalje “putuje” u punionicu, gdje se u sterilnim uvjetima puni u sprejeve.

Jedino Avéne termalna izvorska voda ima celofansku ovojnicu koja osigurava zaštitu vode do otvaranja potrošača. Zahvaljujući tom pomnom razrađenom procesu punjenja Avéne termalna izvorska voda, jednom kada pritisnete raspršivač ostaje u svom izvornom obliku, sprema da vašoj koži pruži trenutno umirenje.

 vodu Avene treba imati

Dar prirode osjetljivoj koži

Termalna voda Avéne je nisko mineralizirana te sadrži elemente u tragovima. Optimalan 2:1 omjer kalcija i magnezija čini ju jedinstvenom jer pruža koži umirenje: kod osipa, nakon brijanja i depiliranja, čišćenja kože, nakon fizičkih aktivnosti i izlaganja suncu. Avéne termalna izvorska voda njegovat će rane, osvježit će vas prilikom putovanja i kad vam je vruće. Za razliku od ostalih sprejeva, za Avéne termalna izvorska voda preporuka je  ne tresete prije upotrebe jer to zbog potisnih plinova uzrokuje neravnomjerno prskanje.

Posjetite naš YouTube kanal.

Travel Advisor  Business

Kako se odjenuti za put avionom?

Noni sok ima čudotvorna svojstva i podiže imunitet

Kako u prirodi izgledaju biljke koje koristimo u prehrani ?

Nove objave