Pariz na portalu Travel Advisor

Autor članka:
Podijeli:

Grad svijetla, muzeja, romantike, dobre hrane i još boljeg šopinga…

Pariz je zasigurno jedan od najatraktivnijih gradova Europe i svijeta. Zanimljiv je u svako doba godine. Jesen koja oboja lišće brojnih drvoreda i parkova, zima koju je prijatno gledati iz nekog bistroa, proljeće koje vraća boje na ulice i ljeto kad se na biciklima juri kroz St.Germain des Pres.

paris travel advisor

Paris je na portalu Travel Advisor zastupljen u više članaka i reportaža putnika te savjeta o tome kako se dobro provesti u Gradu Svijetla. Kako i gdje vidjeti sve što vas zanima.
Kad se vratite s puta podijelite svoja iskustva s nama kako bi svi zainteresirani našli upute.

Prvi put u Parizu?

Na portalu Travel Advisor se nalazi više od 2.500 tekstova o gotovo svakom poznatijem gradu, ljetovalištu ili skijalištu na svijetu. Na četiri jezika: Hrvatskom, Srpskom, Makedonskom i Engleskom.

Jedan dan u Disneylandu Pariz

Tajna crkve Notre Dame

Vodeći turistički medij u regiji preporučuje svoje grupe na Facebooku Savjetnik za putovanja – Travel Advisor, Savjetnik za putovanja Europa, Hrvatska, Ski & Outdoors te Putujmo zajedno. Samo je jedan original, sve ostalo su kopije.

pariz travel advisor

Kako najbolje iskorstiti Museum pass.

Pariz i Travel Advisor se vole. Često ga posjećujem kao i članovi grupe. U proljeće je možda najljepši. Kada parkovi i drvoredi zazelene, grad se budi u romantičnom ozračju. U gradu treba ostati što duže. One neke turističke “best off” lokacije se mogu obići i za dva dana, no grad nudi mnogo više od toga. Zanimljive četvrti s malim trgovima i ulicama puna nekih malih čuda. Jednom sam obišao dobar dio grada biciklima za najam i to mi je možda bio najbolji doživljaj grada.

Zaljubljeni par kod Eiffelovog tornja
© The Paris Photographer

Sasvim (ne)običan Pariz

Pariz zaslužuje dobro planiranje boravka, ali i spontani obilazak za kojeg nikad ne znaš gdje će te odvesti. I jedno i drugo je dobro jer Pariz uvijek ima neko iznenađenje poput asa u rukavu.

Ne kaže se bez razloga “Pariz je uvijek dobra ideja” !!!

Travel Advisor – Europa

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

 

Nove objave