Search
Close this search box.

Još samo par slobodnih kabina na krstarenju po fjordovima 27.6. – 5.7. 2024

Post author:
Share:

Još samo par slobodnih mjesta na jednom od najljepših krstarenja Europe

GARANTIRANI POLAZAK 27.06. – 05.07.2024 na brodu Costa Diadema

9 dana /8 noći – najljepši dio godine na fjordovima

krstarenje po fjordovima

Organizirani grupni polazak zrakoplovom iz Zagreba + pratitelj putovanja + 1 noćenje prije ukrcaja + krstarenje brodom Costa Diadema čarobnim norveškim fjordovima 8 dana iz Kiela

Razvedena norveška obala uz Atlantski ocean i Barentsovo more dom je znamenitih fjordova. Krstarenje po Norveškoj također znači i otkrivanje kulture drevne civilizacije Vikinga. Bili su poznati kao ratnici, ali i trgovci te istraživači. Kao kolonizatora su tijekom tri stotine godina sve do 11. stoljeća vladali Skandinavijom, Baltikom te dijelom Rusije do Crnog mora i sjevernim Atlantikom. Narod Sami su domoroci s područja Norveške, obučenih u šarenu odjeću koji su s ogromnim stadima sobova živjeli na dalekom sjeveru više od 10.000 godina.

krstarenje po fjordovima
Cijena aranžmana uključuje: zrakoplovna karta Zagreb-Hamburg-Zagreb u ekonomskoj klasi – redovna linija uključeno 23 kg prtljage + 8 kg ručne prtljage, transferi zračna luka Hamburg – hotel – luka ukrcaja Kiel,smještaj u hotelu 3/4* (lokalna kategorizacija) na bazi noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama 20.-21.6.2024, smještaj u odabranoj kabini na brodu Costa Diadema (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), krstarenje prema programu, prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, poslijepodnevni i večernji snack, piće nije uključeno), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki u skladu s epidemiološkim mjerama, po iskrcaju transfer Kiel – Hamburg, panoramski razgled grada i transfer do zračne luke, Globtour Event pratitelja putovanja tijekom cijelog putovanja pri minimum 20 plaćenih osoba, organizaciju i pripremu putovanja.

Costa Diadema

Costa Diadema

Jedan je od najmodernijih brodova za krstarenje. Svojom bogato opremljenom unutrašnjosti zadivit će vas već na prvi pogled. Brod plovi od 2014. godine. Prima 4.947 putnika 1.254 članova posade. Pored vrhunske gastronomije, na raspolaganju su wellness centar i razne aktivnostima, poput rolanja, golf simulatora, 4D kina i mnogih drugih oblika zabave.

Detaljni plan puta na stranici agencije Globtour event

Travel Advisor – Putovanja

Posjetite naš YouTube kanal.

Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Popularna web stranica www.travel-advisor.eu pruža informacije o putovanjima

Luksuzni rezidencijalni brod za krstarenje Storylines

 

 

 

New posts

Categories

Categories